Garderobne omare izdelane po meri so funkcionalne in se lično prilagajajo prostoru, v katerega jih postavite. Način odpiranja in notranjost sta izdelana v skladu z vašimi željami in potrebami. Izbirate lahko med klasičnim ali drsnimi vrati ter stenskimi pregradnimi drsnimi stenami. V notranjost omare lahko vgradimo predale, dvižni mehanizem, različna obešala ali police, odvisno od vaših potreb in želja.

Pri izdelavi uporabljamo številne barvne kombinacije materialov iveral in furnirz masivnimi robovi vseh drevesnih vrst in raznimi dodatki kot so naprimer ALU okvirji, ki poudarijo modne linije pohištvenih elementov.

Vabljeni k ogledu naših izdelkov!

Kontakt

  PODJETJE *
  KONTAKTNA OSEBA *
  E-POŠTA *
  TELEFON

  ZADEVA

  VPRAŠANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
  e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@mizarstvohrovat.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Mizarstvo Robi Hrovat s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravna obvestila.