Za vas izdelujemo kuhinje različnih stilovprilagojene vašim željam in prostoru.

Pri izdelavi kuhinj po meri uporabljamo materiale kot sta iveral in furnirkuhinjski pulti pa so izdelani iz materiala ultrapas, kerrock ali kamna.

Izbira materiala omogoča različne barvne kombinacije in kombiniranje z raznimi modnimi dodatki (ALU okvirji, steklo, reflektorji), ki so pika na i pri končnem izgledu kuhinje.

Velika izbira različnih in kakovostnih vgradnih elementov (predali, izvlečne košare, krožni element, dvižna vratca) omogoča dodatno prilagoditev kuhinje vašim željam in potrebam.

Vabljeni k ogledu naših izdelkov!

Kontakt

  PODJETJE *
  KONTAKTNA OSEBA *
  E-POŠTA *
  TELEFON

  ZADEVA

  VPRAŠANJE

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
  e-naslova ali telefona občasno obveščate:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@mizarstvohrovat.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Mizarstvo Robi Hrovat s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravna obvestila.